Welkom bij Solo Specialist

 

Er zijn veel kenmerken die medebepalend zijn voor het specifieke karakter van een Solo scootmobiel, onder andere, de in Nederland ontwikkelde techniek, het design, het comfort en prestaties plus een verfijnde rijbeleving. Het is de combinatie van dit alles waardoor Solo al jaren een vooraanstaande positie heeft.

 

De toewijding waarmee elke Solo in Nederland wordt geproduceerd is voelbaar en komt volledig tot uiting tijdens het rijden op één van de solo modellen. U beleeft een unieke rijervaring dankzij het beste comfort wat een Solo scootmobiel biedt.

 

De Solo familie bestaat uit drie modelsegmenten: de Solo, Presto en Vivo. Ieder modelsegment heeft zijn eigen karaktereigenschappen en uiteraard de unieke Solo uitstraling en verfijnde rijkwaliteiten.

 

Een in Nederland gemaakte scootmobiel, samengesteld uit de beste materialen, is er niet van de ene op de andere dag. Elk detail moet perfect zijn. Onze passie voor het Solo product in combinatie met de uitmuntende service maakt dat een ieder die kiest voor een van onze Solo producten, kiest voor het beste wat er is op scootmobiel gebied.

 

Laat u verrassen en beleef die unieke Solo rijervaring! Wij nodigen u uit vrijblijvend een proefrit op één van de Solo modellen te maken in onze showroom of bij u thuis.

 

U bent van harte welkom!

 

Met vriendelijke groet,

Solo Specialist