Servicepakketten

 

U kiest voor een kwalitatief hoogwaardige scootmobiel. Om veilig en vertrouwd op pad te kunnen blijven gaan is het raadzaam om uw scootmobiel door een specialist regelmatig te laten onderhouden.

Solospecialist biedt u een drietal servicepakketten aan: Basis, Royaal en het Riant servicepakket. Zo heeft u veel keus en de mogelijkheid het pakket te kiezen met onderdelen die voor u belangrijk zijn.

Voor het periodieke onderhoud wordt uw scootmobiel opgehaald. In onze werkplaats wordt door een scootmobielspecialist uw scootmobiel zowel mechanisch, elektrisch als softwarematig grondig geïnspecteerd en preventief onderhouden. Tijdens deze uitgebreide onderhoudsbeurt kunt u de beschikking krijgen over een vervangende scootmobiel zodat u altijd mobiel blijft!

Solo Specialist biedt de mogelijkheid om uw servicepakket uit te breiden met een WA verzekering voor slechts € 5,95 per maand. Deze scootmobiel WA verzekering is wettelijk verplicht!

Hieronder vindt u een overzicht van de servicepakketten.

 

Specificaties

Basis
€ 8.95 p.m.

Royaal
€ 15,95 p.m.

Riant
€ 26,95 p.m.

Hulp bij pech onderweg

Locatiemelding

Reparatiedienst¹

Lekke band²

Vervangende scootmobiel

Onderhoud

¹   Indien buiten garantie worden onderdelen en arbeid met een minimum van 30 minuten in rekening gebracht.
²   Kosteloze reparatie inclusief nieuwe binnenband. Buitenbanden worden apart in rekening gebracht.

Inbegrepen, vraag naar de voorwaarden

Niet inbegrepen, mogelijkheid om deze dienst af te nemen, vraag naar de voorwaarden

 

 

Verlengde garantie

 

Naast de standaard 24 maanden garantie kan de garantie bij aankoop van de scootmobiel direct verlengd worden tot 36 of 48 maanden. De verlengde garantie geldt niet op accu`s en andere aan slijtage onderhevige onderdelen.

 

De verlengde garantie kan alleen in combinatie met het Optimaal abonnement worden afgesloten.

 

 

Maatwerk

 

De scootmobiel kan geheel naar uw wens aangepast worden. De garantie blijft van toepassing.

 

 

Vrijblijvende proefrit 

 

Voor het bezichtigen van onze scootmobielen bent u van harte welkom in één van onze showrooms. Onze adviseurs kunnen ook vrijblijvend bij u komen voor een gedegen advies en de mogelijkheid alle scootmobielen modellen kosteloos in uw eigen omgeving uit te proberen. 

 

 

Tevredenheidgarantie

 

Na aankoop heeft u 30 dagen de mogelijkheid de scootmobiel om te ruilen voor een ander model in dezelfde of hogere prijsklasse. Dit geldt voor de standaard modellen, zonder aanpassingen. Eventuele beschadigingen en gebruikerssporen worden in rekening gebracht.

 

 

Scootmobieltraining

 

Mocht u zich onzeker voelen in het verkeer of over het gebruik van de scootmobiel, kan u deelnemen aan de landelijke scootmobieltrainingsdagen of privétrainingen welke door Scootmobiel Hulpdienst in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland en aangesloten ergotherapeuten worden georganiseerd.